-

Köpvillkor


Allmänt
För att handla hos oss behöver du vara 18 år fyllda, om ej så krävs målsmans tillstånd. Vi på Företagstextil Gardinateljé följer konsumentköplagen, klicka här för att läsa mer. All produktion sker av oss i vår ateljé.

Produktvisning
Vi gör vårt bästa för att visa en så rättvis bild av våra produkter. Då färgerna kan variera beroende på inställningarna i din dator/på din skärm kan vi inte garantera att de färger som visas exakt återspeglar verkligheten. Du är såklart välkommen in till vår ateljé om du själv vill se våra produkter eller be om ett tygprov mot en kostnad av 12 kronor.

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor, inklusive moms. Försäljningspriserna kan skilja sig från ateljéns övriga priser på metervaror. 

Betalsätt
Vi tar emot betalning via:
Överföring till bankkonto 
Swish 123 649 05 77
Kontant betalning i vår ateljé

Köp
Vid beställning skickar du ett mail till foretagstextil@telia.com där du meddelar vad du vill köpa samt hur du önskar att betala. Om du vill ha det skickat till dig ber vi dig även ange din adress och mobilnummer.
Du får sedan ett svar av oss inom 24h.

Kunduppgifter
Alla kunduppgifter som du lämnar vid beställning används enbart av Företagstextil Gardinateljé.

Frakt
Vi skickar våra produkter med DHL eller Schenker om inte paketet är så pass litet att det kan skickas som brev med Postnord. Innan betalning meddelar vi fraktkostnad.
Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar till utlämningsställe. När paketet finns på ditt utlämningsställe får du en avisering via sms eller mail till det mobilnummer/mailadress du angett vid beställning. 
Det går också bra att hämta din beställning hos oss i ateljén på Örby slottsväg 33 i Älvsjö (Stockholm) och slippa fraktkostnad.
Företagstextil Gardinateljé står ej för eventuella transportskador. 
Leveranser kan endast göras inom Sverige. 

Reklamation
Vi använder oss av konsumentköplagen vid eventuella reklamationer.
Om din vara är skadad, defekt eller om du har fått fel vara så ber vi dig kontakta oss via mail, foretagstextil@telia.com så hjälper vi dig självklart.
Om din produkt behöver ersättas så levererar vi självklart den kostnadsfritt till dig.

Öppetköp
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss på foretagstextil@telia.com innan du returnerar din vara. Returfrakten står du för själv. När vi har fått varan i retur så kontrollerar vi den. Varan ska vara oanvänd och förpackad på liknande vis som du fått den tillsammans med övriga handlingar som eventuellt funnits med.
Efter att vi har kontrollerat varan så sätter vi in pengarna för varan (ej fraktkostnaden) på ditt bankkonto eller via Swish.
Vi löser ej ut paket som skickas mot postförskott eller efterkrav. På våra "En gång till"-produkter och REA-produkter har vi ej Öppet köp. 

Kundtjänst
Vid övriga frågor eller ärenden är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vi svarar på alla mail inom 24h.